Podotherapie Dorien Ketelaars

Podotherapie Dorien Ketelaars, Veghel

Een podotherapeut behandelt patiënten met voetklachten en/ of klachten hoger in het lichaam, zoals benen, knieën, heupen en rug, welke veroorzaakt worden door het niet goed functioneren van de voeten en/of een verkeerd looppatroon. Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet (stand).

Maar dat is niet het enige wat een podotherapeut behandelt, scheef groeiende tenen, ingroeiende nagels, likdoorns, wondbehandeling en advies geven behoort ook tot het werkterrein van de podotherapeut.
De podotherapeut doet bij (vrijwel) iedere patiënt een uitgebreid (voet-)onderzoek om de mogelijke oorzaak van de klachten te vinden. Waarna de behandeling wordt afgestemd op de resultaten van het onderzoek. Wat er tijdens een onderzoek gedaan wordt kunt U vinden op de pagina onderzoek.
De behandelmogelijkheden variëren van podotherapeutische zolen tot een orthese (teenstukje), van orthonyxie (nagelbeugeltje) tot voetverzorging en voorlichting. Verdere uitleg over de behandelmogelijkheden kunt U vinden op de pagina behandelingen.

© Podotherapie Dorien Ketelaars Veghel: 0413-377262   Realisatie: Joris Nieuwint